ZALEN

Poco Más heeft eindeloos veel mogelijkheden. Met een eigentijds restaurant, een prachtige foyer, heerlijk terras, een theaterzaal en een kleine zaal biedt deze locatie een plek voor iedereen. Van theater, vergadering tot feestje, het kan allemaal in het hart van Roelofarendsveen.

Wij horen graag wat je bij Poco Más wil komen vieren of organiseren. In overleg kunnen wij ook buiten onze reguliere openingstijden en op dinsdagen en woensdagen evenementen faciliteren. Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee!

Serre

Het restaurant van Poco Más bestaat uit twee ruimtes, de Serre en de Foyer. De Serre, de naam zegt het al, is heerlijk licht door de grote ramen en heeft uitzicht op het terras. Hier staat ook onze bank voor een kop koffie of om lekker te borrelen.

76 m2 / Capaciteit: 40 zitplekken / 80 personen staand

Foyer

De Foyer is de ruimte bij de bar met zicht op de open keuken van Poco Más. Voor grote groepen is het hier mogelijk om met elkaar aan één lange tafel te zitten.

140 m2 / Capaciteit: 60 zitplekken / 140 personen staand

De Achterzaal

Ga je door de deuren naast de bar van Poco Más, dan kom je in onze Achterzaal. De Achterzaal is een ruime, sfeervolle zaal die voor diverse gelegenheden gebruikt kan worden. De zaal is ideaal voor een vergadering, lezing, workshop of cursus. In de zaal kunnen verschillende opstellingen geplaatst worden, zoals een vergaderopstelling voor 20 personen of een theateropstelling voor 40 personen. In de ruimte staat een 75-inch scherm en een flipover die gebruikt kunnen worden.

80 m2 / Capaciteit: 40 zitplekken / 50 personen staand

Theaterzaal

De Theaterzaal van Poco Más is een unieke zaal met een uitschuifbare tribune met 148 zitplaatsen. De zaal is met tribune ideaal voor voorstellingen, lezingen, workshops en presentaties. Zonder de tribune is de ruimte te gebruiken voor borrels en feesten met bijvoorbeeld een band of DJ voor 100 tot 300 personen

200 m2 / Capaciteit: 148 zitplekken / 300 personen staand

Terras

Het terras van Poco Más is lekker ruim en direct aan het water. Geniet van je lunch in het zonnetje of kom lekker borrelen op onze loungebank.

60 m2 / Capaciteit: 40 zitplekken / 80 personen staand